GOD JUL FRÅN 12 KORGAR


Nu är vi inne på sista veckan innan vi tar ett litet julbreak. Nu är alla större projekt avklarade för denna termin.


Vi har hunnit med uppstart och kvinnofest med språkcafet, adventsdekorering och second hand möte i kyrkan, julskyltning och nu julfest. Vi är så glada att även om terminen varit väldigt intensiv så har den genererat väldigt bra dagskassor, vilket är en bra sporre.


Vi ser fram emot vårterminen och hoppas på att vi får en bra start på nya året. Mitt och Natalies mål är att vi ska sätta oss ned i början av året och planera hur vi kan lägga upp vårat arbete på ett bättre sätt. Vi har inte varit så bra på att ta lunch och jobbar oftast över i veckorna. Detta ska vi försöka bli bättre på. (för vi vill ju hålla länge och älskar vårat jobb)


Jag lägger in det som ett böneämne, be gärna för 12 korgar och att vi får ett fantastisk år 2019.


God Jul & Gott Nytt År

// EmmanuelleHÄLSNING FRÅN FREDRIK


Vi har precis haft en fantastiskt julkonsert med Familjen Hellgren, tre generationer i kyrkan. NU är det snart jullov. Jag skulle vilja skicka med en hälsning att vi ska komma ihåg hjälpkassan. Det är flera som får matpengar och hjälp till julklappar. Självklart så lyfter vi inte fram vilka som får hjälp men vill ändå här tala om för församlingen att i år är behoven större än vanligt.


Gud välsigne Dig!

// Fredrik


Veckobreven kommer att göra ett litet juluppehåll, men vi kommer tillbaka…


HJÄLPKASSANSkicka gärna via:

Swish 123-2885713 eller

Bankgiro 428-2240,

Märk “hjälpkassan

VECKANS BIBELORD

Romarbrevet 8:28-29