INSPIRATION


Vilken inspiration att vara på församlingsläger. Så många barn, nattvarden tillsammans, att få prata om viktiga saker och känna att vi gör allt det här tillsammans. Vilken förmån att få vara en del av gemenskapen.


Nu är jag i Moldavien. Ett av de viktiga missionsprojekt för församlingen, där människor får sina liv förvandlade av Gud. Ett annat är Tanzania dit vi snart ska få sända Benjamin och Rebecca som missionärer. Vi ser fram emot att ta emot inspirerande läsning om vad Gud gör där.


Här i Strängnäs händer också saker. Efter Sebastian Staksets besök har vi fått flera nya kontakter med människor som blivit berörda och vill veta mer. Det har aldrig varit så många människor som kommer på våra olika språkcaféer och varje vecka vill några att vi som församling ber för dem.


Det senaste som vi funderar kring är möjligheten att använda det överskott av varor som kommer in till 12korgar till att få till något samarbete i Stallarholmen där vi skulle kunna sälja kläder och böcker och sådant som vi inte hinner sälja på 12:an. Spännande. Vi drömmer om att få starta en församling i Stallarholmen och då kanske vi kan få draghjälp av en mötesplats i det arbetet. Be gärna om vishet i hur vi går vidare.


Vi ses den 7 nov. Då är det församlingsmöte. Vi kommer diskutera våra romska vänner och även informera lite mer kring tankarna för Stallarholmen.


/Fredrik Olsson


SÖK SANNINGENPå församlingslägret diskuterade vi hur man är lärjunge, vad är sanning och hur hjälps vi åt att leva som lärjungar som söker Sanningen. Jag tror vi alla hoppas på att det här alltid får vara det som präglar vår gemenskap. Lika Jesus, som är full av NÅD och SANNING.

VECKANS BIBELORD


2 Petrusbrevet 1:5-11