GOTT NYTT ÅR!


Precis nu har klockan slagit tolv och det har blivit nyårsafton. 2018 är inne på sin sista dag. Det har varit ett innehållsrikt år. Jag och min familj har spenderat hela sommaren på Gotland och drivit en sommargård, Lisa har bytt jobb och flera i både församlingsledning och arbetsgruppen har bytts ut. Vi har haft dop och välkomnat nya medlemmar, fått sända iväg Benjamin & Rebecca till Tanzania och Irina har hunnit med att båda åka hem till Moldavien och komma tillbaka. Vi har öppnat arbetet med våra LP-vänner i uthyrningsrummen och vi har både fått glädja oss över att en del får stanna i Sverige liksom lida med dem som inte får det.


En del av det här hade varit svårt att gissa sig till för ett år sedan medan annat var ganska givet. Nu så till 2019, vad kan vi vänta oss?


Vi kommer välkomna nya medlemmar, vi kommer få härliga rapporter från Tanzania, vi kommer fortsätta med språkcaféer och 12korgar kommer fortsatt gå bra. Vi kommer åka på församlingsresor och ha annan gemenskap. Säkert kommer en och annan utmaning också. Då får vi läsa Jos 1:5 där Gud lovar ”Jag ska inte lämna dig eller överge dig”


Vad har DU för förväntningar på 2019?


Må fridens Gud ge oss ett fantastiskt 2019.


/Fredrik Olsson


6 jan är församlingens årshögtid. Vi firar gudstjänst och blir bjudna på kyrklunch efteråt. Ta gärna med en rolig dessert eller kaka!HJÄLPKASSANSkicka gärna via:

Swish 123-2885713 eller

Bankgiro 428-2240,

Märk “hjälpkassan

VECKANS BIBELORD

Ordspråksboken 19:20-21