FÅGELKVITTAR OCH ANNATNu är våren här. I alla fall för oss nere på Tolv korgar.

Denna veckan gör vi oss av med vinterns alla tillbehör. Vinterskor, kläder, skidor, skridskor mm. Det fina i rensningen är att allt vi gör oss av med kommer till nytta igen. Vi slänger inget till sopor. Kläderna och skorna skickas i ”helt och rent” påsar till olika ställen såsom Finland, Eskilstuna eller ibland till PMU. Och from i höstas har vi fått möjlighet att skicka alla sportgrejer vidare till Fritidsbanken. Som även kommer att öppna i Strängnäs inom kort.


Känns så kul att få vara en del av ett så fantastiskt företag. Där miljötänket har kommit så långt, och bäst av allt, vi får ge så mycket pengar i bistånd. Känner att det är en välsignad plats, folk strömmar till oss varje dag, för att antigen lämna saker eller köpa saker.


Att vi också kan få vara en plats för människor som hamnat mittemellan, av olika anledningar känns givande. Vi har just nu ca: 15 personer som arbetstränar eller praktiserar. Utöver det är det ca: 5-7 personer som kommer som volontärer lite då och då. Är du intresserad, hör av dig eller hälsa på.


Ikväll 18/3-19 kör vi en volontärskväll. Vi bjuder på fika och rensar kläder.


Sist men inte minst:

Till alla kvinnor i kyrkan. Vi kommer att ha en till språkväns fest. Den förra blev så lycka och uppskattad. Den 8:e april kl: 16-19. I kyrkan café. Kom med något gott till knytis Och gärna lite uppklädd. Det blir god mat, samvaro och musik. Meddela gärna ifall att ni vill komma.


Allt gott

Natalie

VARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

Romarbrevet 8:12-17