HÄLSNINGAR FRÅN REBECCAHej,

Hälsningar från Tanzania även via mig, Rebecca. Tack för att ni tog hand om Benjamin så bra de veckorna han befann sig hos er. Ni är en mycket fin familj! Nu är vi naturligtvis lyckliga att han kommit välbehållen hem igen även om jag och barnen också har haft det riktigt bra under tiden.


Livet här går väldigt fort, dagarna flyger iväg och snart har vi varit här i 4 månader! Hemmet börjar ta form och barnen känner sig hemmastadda och Theodore har lärt sig räkna till 10 på swahili och förstås många andra små ord.


Vi har verkligen känt av att Gud har förberett vår vistelse här enda till detaljnivå, vi är långt borta men inte från Hans omsorg.


Och den uppmuntran vill jag skicka med till er också, tänk att Han har omsorg om oss, vad behöver vi då någonsin oroa oss för? Hans trofasthet håller och det är inte upp till oss utan genom Honom som vi vinner seger. Vi behöver bara hålla oss nära Honom!


Vi tänker ofta på er och är så tacksamma att få ha er som bas för vårt arbete här. Tack!


//Rebecca Nyman

VARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

2 KORINTIERBREVET 4:1-9