DETTA HÄNDER!


I helgen har vi precis avslutat en fantastiskt givande helg med Runar Eldebo som verkligen har utmanat och uppmuntrat oss till nya möten och nya perspektiv i vårt förhållande till Jesus. Kanske fastnade det hos mig allra mest när han talande om att Gud själv, alltså Jesus, tar oss åt sidan och tittar oss i ögonen, tittar mot himlen och ber till Gud för oss. Så värdefulla är vi att Jesus tar tid med oss var och en. Läs mer i Markus 7:33-35. Viktigt att påminna oss om det ganska ofta.


En annan sak jag vill slå ett slag för är vår församlingsresa till Romme som vi gör lördagen den 2 feb. Vi har hyrt en buss och Richard Nyman är vår busschaufför. En del vill åka slalom och någon annan vill bara upp och se snö eller grilla korv i backen. Kanske lockar det att sitta i våffelstugan med varm choklad och se ut över backen också. I vilket fall som helst så hoppas vi att vi fyller bussen och tar en hel dag tillsammans. Passa på att anmäla dig till mig så att du får plats, priset är 150kr t/r.


Nu på söndag börjar söndagsskolan och snart drar familjefredag och preeteens igång. Språkcafé startar på torsdag och mycket annat rullar på nu när våren närmar sig. Vill du engagera dig eller bara komma på någon samling så är det alltid mycket välkommet. Jag hoppas att du känner att i vår församling är Du alltid välkommen, både med ditt engagemang och för att få vila och utvecklas som människa.


Glöm inte av att vi ska marschera genom Strängnäs nu på lördag på bönevandring. Vi samlas vid Ugglans park kl 11:00 för att få gå och be för vår stad.


Gud välsigne Dig!

/Fredrik

HJÄLPKASSANSkicka gärna via:

Swish 123-2885713 eller

Bankgiro 428-2240,

Märk “hjälpkassan

VECKANS BIBELORD

1 Mosebok 1:26-27