NYTT ÅR PÅ TOLVAN!


Vi har haft ett roligt och händelserikt år nere hos oss. Första halvåret jobbade jag tillsammans med Emmeli och försökte suga åt mig så mycket jag bara kunde av hennes erfarenheter. Vi hade ett bra år tillsammans och jag trivdes väldigt bra med henne och är tacksam för att jag fick möjlighet att jobba med henne. Under andra delen av året slutade Emmeli och vi rekryterade min syster Natalie.


Vi har nu jobbat tillsammans med varandra i er halvår och jag tycker att det har fungerat väldigt bra. Vi kompletterar varandra och har väldigt lik bild av hur vi vill att butiken skall drivas och även hur det ska se ut rent estetiskt.


2 veckor har nu gått på det nya året sedan vi började jobba efter lite jul uppehåll. Vi har fått in 2 nya arbetstränande och har några till på gång.

Vi hoppas såklart att våra trogna volontärer som hjälper oss på lördagarna fortsatt vill hjälpa till då. Vi är så tacksamma till er för att ni ger av er lediga tid, det är pga er som vi kan hålla öppet butiken på lördagarna.


I butiken just nu håller vi på att se över alla våra avdelningar och försöker göra förbättringar där vi kan och har tid och möjlighet till.


Gott nytt år till er alla från oss på 12 korgar


/Emmanuelle
HJÄLPKASSANSkicka gärna via:

Swish 123-2885713 eller

Bankgiro 428-2240,

Märk “hjälpkassan

VECKANS BIBELORD

Hebreerbrevet 12:12-15