LIVET PÅ TOLVAN


Hej allesammans.

Nu börjar man längta till vår...

Slippa oroa sig för att någon skall ramla i snö och is rusket. Skall bli skönt att få plocka bort vinterkläder/skor och in med härliga vår/sommar kläder. Ljuset är på väg tillbaka, vi försöker ta del av det, ser iallafall ut på den fina utsikten vi faktiskt har här nere. Glömmer det ibland.


Tacksam att få jobba på ett sådant bra ställe som är varierande på så många sätt. Läget, alla återkommande kunder. Alla fina volontärer och de som arbetstränar. Att vi kan finns till för personer som inte kan eller har kapacitet för ett vanligt jobb av olika anledningar. Känns viktigt och givande, vi får många fina stunder. Alla olika arbetsuppgifter man får. Och att det aldrig tar slut. Finns alltid något att göra och ta tag i. Gäller att hitta en bra balans. Och sen att Frukten av vårt jobb, går till bistånd. Så mycket bra på ett och samma ställe.


Inom kort planerar vi att ha en volontärskväll. En måndag eftermiddag/kväll. 16-20 typ.

Vi kommer meddela när dag är spikad. Vi skulle dock vilja passa på att fråga om någon/några är intresserade och kan tänka sig att vara lite ansvariga tillsammans med oss denna kväll. Fika, kaffe blir trevligt. Målet är att se slutet av klädberget, vi är på god väg men än är det mycket kvar.


Lördagsvolontärer är det alltid brist på, så kan du någon gång tänka dig att hjälpa till för en god sak. Välkommen, meddela Natalie eller Emmanuelle. Vi har även en Whatsapp grupp där man kan var med, där hojtar man sedan till när man har tillfälle att hjälpa.


All hjälp är stor hjälp!

Tack Natalie


VARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

Jesaja 58:6-10