GLÄDJANDE NYHETERVi ska fira påsk tillsammans med frälsnings-armén. Skärtorsdag till uppståndelsesöndag vandrar vi genom berättelserna och firar vad vi tänker är kärnan i hela evangeliet. Att Jesus, Gud själv, levde och dog för oss, att Han blev begravd och på tredje dagen uppstånden. Vi kan få leva i frihet, nära Gud och varandra, läs 1 Tim 3:16.


13 mars kommer vi också att fira vår första Gudstjänst i Stallarholmen. I gula industrihuset kl 19:00. Be för det och kom och var med och uppmuntra om du har lust och möjlighet.


Helgen efter det har vi gäster i församlingen från Finland och helgen därpå är det dags för storfamiljens årsmöte, 24 mars kl 10:30.


Bibeln talar om att vi är en kropp, vi som tillhör församlingen, läs 1kor 12, ef 4:4, 15, kol 3:15. EN kropp som är till för varandra och där vi faktiskt är kallade att ses, för att uppmuntra och inspirera varandra.


Kan Du, så prioritera 24 mars, då vi försöker träffas, hela församlingen. Vi ska då även få välkomna nya medlemmar in i familjen.


Vi ses!
/FredrikVARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

Johannes 13:34-35