EN HÄLSNING FRÅN 12 KORGARVi går nu in i vecka 9 på det nya året. Våra försäljningssiffror har legat över föregående året varenda gång. Det känns väldigt kul att vi har fått en sådan bra start, och vi hoppas att det får fortsätta på samma vis resten av 2019.


Måndag den 18:e mars kl. 16-19 så tänkte vi köra en volontärskväll. Denna kväll gör vi främst för att jobba tillsammans och försöka komma längre in bland klädberget bl.a. Men är det så att du har någon som vill ta med dig och som kanske är sugen på att se hur vi har det nere hos oss och, som kanske vill volontära hos oss så är detta ett bra tillfälle för detta.


Förutom detta så har vi det bra nere hos oss skulle jag säga. Vi har haft ngr veckor med sjukdom men börjar ta oss ur det nu.


Vi tycker alla att det är väldigt tråkigt att Irina var tvungen att åka till Moldavien men, vi hoppas och ber att hon snart är tillbaka hos oss.


Jag är glad att solen börjar visa sig mer frekvent och att våren kommer närmare!

Hälsningar EmmanuelleVARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

Galaterbrevet 5:22-23