JULETIDER


Vi startar Julen nere på Tolvan. Denna veckan har varit full med massa julförberedelser. Vi har plockat fram sorterat och rensat, fyllt på dekorerat och skyltat. Det hann även till att bakas lite lussebullar och någon pepparkaka.


Och i fredag hade vi vår planerade kvinnofest. Fullt med massa underbar mat från Syrien, Iran, Afghanistan, Eritrea, Kenya, Litauen, Palestina, Chile, Finland och Sverige. Efter maten så dansade vi olika danser. Blev en väldigt lyckad kväll. Många frågade om när nästa fest blir. Vi hoppas på fler sådana härliga fester med fina möten.


Och vill verkligen bjuda in er kvinnor i kyrkan till språkcafe och när vi hittar på grejer. Så givande men också viktigt att visa att vi bryr oss och finns för våra medmänniskor.


Kommer lite bilder från festen på fb och Instagram.


Hälsningar

Natalie

SÖK SANNINGENPå församlingslägret diskuterade vi hur man är lärjunge, vad är sanning och hur hjälps vi åt att leva som lärjungar som söker Sanningen. Jag tror vi alla hoppas på att det här alltid får vara det som präglar vår gemenskap. Lika Jesus, som är full av NÅD och SANNING.

VECKANS BIBELORD

Hebreerbrevet 11:6-8