EN FANTASTISK PÅSKHELGTack alla ni som gjorde den här påsk konferensen så bra. Alla Gudstjänster, all god mat, lovsången och alla positiva tillrop och glädje genom sång, dikter och dans. Bara genom att vara med gjorde du en skillnad. Behållning då?


Jag tänker att för mig så har jag fått vandra genom lidandet med Jesus och återigen kommit fram till att Han betalat mycket för att vi inte ska behöva. I slutet till och med med sitt liv, så att vi får leva.


Romarbrevet 12 uppmanar oss att älska varandra, vara glada i hoppet och att vara eniga med varandra. En sådan helg vi nyss haft stärker mig i tron att vi har kommit en bit på vägen. Visst ger det inspiration. 


Du som inte hade möjlighet att vara med, misströsta inte. Det kommer fler tillfällen framöver där vi kan tjäna varandra med de gåvor vi fått. Där vi tillsammans kan visa att vi, fast många, är en enda kropp för vi alla tillhör Herren Jesus Kristus.


Redan nu på fredag tänker vi att det vore kul att fortsätta gemenskapen. Kl 17:00 tänder vi grillarna vid kyrkan. Ta med något att grilla. I kyrkan finns kaffe, vatten och värme när det börjar bli kallt. Vi ses på fredag!

// Fredrik, pastor i pingstkyrkan.
VARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

1 Petrusbrevet 4:12-16