IDAG HAR VI PRATAT OM GÅVOR FRÅN GUD OCH OM GLASS


Vilken inspiration att få vara på Gudstjänst när ljudgruppen är två tonåringar, de som hälsar välkommen fortfarande går mellanstadiet och lovsången leds av Emilia och David och en kör med barn och ungdomar. 


Vi fick glass och så fick vi prata om vilka gåvor vi får från Gud. Särskilt pratade vi om Den Helige Anden. Vi läser i Rom 12, Luk 11 & 1kor 12. Hans första uppgift är att få dig att älska Jesus. När du blir kristen riktar hela treenigheten uppmärksamheten på dig och funderar var Han vill ha dig och så ger Han dig den gåva/de gåvor just du behöver…


Hur gör du sen då… Du fortsätter Jesus arbete. Du blir en gåva från Gud till hela församlingen. Med dina gåvor och dina talanger är du en gåva för församlingen. Och hela församlingen blir en gåva till Dig. Tillsammans blir vi mer lik Jesus. Tillsammans hjälper vi varandra likna Jesus. Tillsammans är vi ett vittnesbörd för världen om vem Jesus är.


En annan gåva som Gud ger är att Han svarar på bön. Vi får se mirakler. Kom på lördag 18 maj kl 18 för då kommer Micael Grenholm till kyrkan för att prata om de mirakler han dokumenterat.


Gud välsigne Dig i veckan!

/Fredrik


VARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

Efesierbrevet 4:10-16