INSPIRATIONSRESA TILL USA


Vi startade för några år sedan med Träning för alla i kyrkan som jag skrivit om tidigare. Verksamheten har rullat på och vi har utvecklat den sakta efter hand med att erbjuda olika träningsformer. Senaste tillskottet är Barnträningen som vi har kört under vintern och våren med ett 10 tal barn som deltagit.


Vi har känt att vi vill utveckla träningsbiten och erbjuda mer tillfällen, men framförallt hur vi ska knyta ihop träningen med kyrkan på ett starkare sätt. 


Under vintern fick vi ett erbjudande av vår samarbetspartner Sport for Life att följa med till deras stödförsamlingar i Indianapolis Greenwood och Louisville. Fredrik och jag kände att det vore ett ypperligt tillfälle att få se hur dessa stora församlingar brottas med liknande frågor som vi ställer oss…


Nu på söndag följer vi med och stöttar vår barnkör ”Glitter Gospel” när de ska sjunga i Olivehällkyrkan. Kl 11:00 på söndag har vi gemensam Gudstjänst. Fredrik Olsson predikar.


I veckan ska vi boka biljetter och annat till Mongolietresan 2019. Vi åker en vecka i mitten av september. Sista chansen att anmäla sitt intresse är nu… Prata med Fredrik Olsson om du vill med.


Nyhemsveckan!

14-23juni - Vår egen sommarkonferens, hoppas du kan komma, åtminstone någon dag. Har du inte möjlighet att åka dit, så följ gudstjänster och annat från www.nyhemsveckan.se


//Danne och Fredrik

VARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

Matteu 5:13-16