GLAD SOMMAR ÖNSKAR FREDRIK


Sitter vid havet med Emma och Sofia på Gotland. Fåglar kvittrar, solen skiner och vi har äventyr… att försöka hoppa på stenarna vid vattnet utan att bli blöt om fötterna är precis lagom svårt. Livet kan stundtals vara helt fantastiskt. Jag är sommarpastor på en sommargård, Snäckan, över sommaren. Jag hoppas du också hinner koppla av lite under sommaren.


Jag har varit drygt 6 år i Strängnäs och det får en att reflektera lite. Det har hänt en del. Personligt har vi hunnit få barn, köpa hus och skapa oss en del minnen. När man tänker på kyrkan så har vi både testat att ha gudstjänst i Ugglans park, outreach till Stallarholmen, missionsresor, en del nytt i lokalerna och fått se en ny fas av församlingen växa fram.


Vi står inför stora utmaningar som församling, men också mycket gott. Jag tror att det är tillsammans som vi kan möta framtiden bäst. Ha en god sommar så ses vi till hösten!


Min sommarläsning, förutom Bibeln, är boken Crazy Love, vad händer med oss när vi förstår innebörden av att vi är ovillkorligen älskade och att vi är kallade att älska andra så. Ser fram emot att få höra om dina sommarböcker.


Vi ses!

/Fredrik

VARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

Psalm 1:1-3