HÖSTEN 2019 TILLSAMMANS I PINGSTKYRKAN


På söndagen den 1 sept kl 17:30 så är det kickoff i kyrkan. Hoppas du kan komma. Det blir mat, gemenskap, lovsång och en hel del prat om hösten och framtiden.


18-20 oktober har vi planerat en församlingshelg på Björkenäsgården och lördag 16 november kommer Watoto, barnkören från Uganda igen till oss.


Jag hoppas att sommaren varit god mot dig och att du är laddad för en bra höst. Själv har jag haft en ganska lång sommar, som sommarpastor på en sommargård på Gotland. Känns bra att snart vara tillbaka i Strängnäs igen.


I Uppenbarelseboken kap 21 läser vi om en Gud som säger: ”Se, jag gör allting nytt”. Kanske är Du i en situation där Du behöver höra och tro detta. Jag är det i vissa områden i livet och då behöver vi dessa ord. De kan vara svåra att tro på men Han kan faktiskt ”göra allting nytt”. Våga tro på det du också!


Gud välsigne Dig och hoppas att vi ses mycket i höst.


/Fredrik, föreståndare och pastor

VARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

Sakarja 8:6-19