NY TERMIN


Vi startade den nya terminen för några veckor sedan. De har bjudit på mycket jobb, denna vecka kändes det som att vi hade kommit i fas. Men det blev många sjuka tyvärr, tack och lov har några fina människor från kyrka ställt upp och hjälpt till. Så allt är nu klart för ännu en lördagsförsäljning.


För övrigt skall vi framöver fira att pingstkyrka drivit Tolv korgar i 25år.


Vi har också lite projekt som vi kommer att jobba med under hösten. Klädavdelningen som är vår största inkomst kommer att bli större, och möbler får krympa. 


Igår torsdag var Chuna från Mongoliet på besök vid vårt 10 fika, hon berättade lite om projektet Talita Asia. Tolv korgar sponsrar årligen detta projekt som går ut på att hjälpa kvinnor och barn från prostitution och människohandel. Den 14:e september åker ett gäng i kyrkan ner och besöker projektet, jag har fått den äran att följa med denna gång. Är tacksam och tycker att det skall bli väldigt intressant. Ni kommer få höra mer av oss efter resan.


Allt gott

//Natalie

VARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

Filipperbrevet 2:12-16