INFÖR HÖSTEN


Tack alla som gjorde söndagkvällen till en minnesvärd kväll. Att 97 personer anmält sig och ytterligare några kom gör att man ser fram emot hösten. I luk 9 vänder Jesus sina steg mot Jerusalem, fast besluten att gå dit. Han visste sitt uppdrag och vad som väntade Honom, men ändå, fast besluten… Jesus visste sitt uppdrag och sitt kall och då blir vägvalen enklare, fast valen kan vara svåra.


Du är först och främst kallad till gemenskap med Gud och sedan sänd med ett uppdrag. Jag hoppas att vi tillsammans kan fundera kring vad den kallelsen betyder och hur den gemenskapen vi är kallade till ser ut. Även om uppdragen ser olika ut så är kallelsen densamma 1 kor 1:9.


I höst kommer vi ha dop, begravning och bröllop. Vi kommer att ha församlingsläger 18-20 oktober och Watoto kommer 16 novovember. Vi firar Gudstjänst varje söndag kl 10:30 och många träffas till hemgrupp varje vecka. 


Vill du träffas, fika eller bara prata? Har du något viktiga att berätta? Vill du ha besök? Tveka aldrig att ringa till mig. I församlingen försöker vi ta hand om, uppmuntra och finnas till för varandra. Vet du någon som behöver besök och du inte hinner, säg till oss. Tillsammans skapar vi den gemenskap som Gud har kallat oss till.


/Fredrik Olsson, Pastor

VARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

2 Timoteusbrevet 2:1-2