HÄLSNING FRÅN TOLVAN


Hej alla

Oj vad tiden går snabbt och, nu är det redan höst.

Det känns som att vi är över krönet på ett berg.


Det har varit 3 veckor som har varit extra krävande då både Natalie och Sina har varit bortresta på semester och i jobbet.  Men allt har gått bra och jag har fått fin hjälp och stöttning av flera olika volontärer hos oss. Men nu är alla hemma igen och jag tycker att det känns jätte bra och vi kan komma bättre i fas med allt nere på 12an igen.


Höstmarknaden närmar sig och vi har ju tanken att fira 25år för 12korgar då. Vi frågade på vår kick off in det finns någon /några som skulle vilja ställa upp och göra ngt rulltårtor tills dess. Meddela gärna mig eller Natalie om ni har möjlighet.


Är det någon som har någon rolig historia eller bilder från 12korgar genom tiderna så får man gärna ge det till Alexandra som ska göra en folder om 25års jubileumet. Be gärna en bön för vår grupp nere hos oss. 


Ha en fortsatt härlig höst 

/Emmanuelle

VARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

1 Johannesbrevet 1:5-10