HEMMA


Jag älskar vår församling. Svårt att beskriva eller förklara, men jag älskar verkligen församlingen. Den kanske inte är perfekt, eller jag borde säga att vi kanske inte är perfekta, men Gud har ändå valt att låta sitt kärleksbudskap synas i världen genom just församlingen. Svårt att inte älska det som Gud har utvalt. Matt 3:17 ”Detta är min älskade son, han är min utvalde” och Kristus beskrivs som ”huvud för kyrkan, som är hans kropp” Ef 1:22-23.


Vi var en grupp på 7 personer som besökte vår missionär, Chuna, i Mongoliet förra veckan och det slog mig på nytt vad viktigt det är att ha en församling runt sig, en gemenskap som håller och som bär när man själv inte orkar. Tack för att Du finns i församlingen. Tillsammans får vi hjälpas åt att bära varandras bördor, se Gal 6:2.


Nu på fredagkväll har ungdomarna lovsångskväll, be gärna för det. 


På lördag har vi en heldag i kyrkan då vi som församling tillsammans med andra församlingar i Södermanland får samtala om behovet av fler församlingar, fler ställen där människor kan få sina liv förvandlade av Gud. Kom gärna!


Vill du ha besök? Jag vill gärna komma och hälsa på och kanske ta en kaffe, så om Du vill och har tid, ring mig så kommer jag. Tel 0705700967.

Vi ses!

Fredrik, Pastor

VARA MED I EN HEMGRUPP?En hemgrupp är en utmärkt plats att få diskutera sina frågor i en mindre grupp och se om bibeln kan ge svaren. I gruppen kommer man varandra närmre och uppmuntras att leva av tro, konkret, i vardagen.

Kontakt: benjamin.nyman(at)ibra.se

VECKANS BIBELORD

Filipperbrevet 4:2-3